Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 04 Iulie 2020 - 9042 vizitatori azi
Substantele interzise si consumul acestora pot produce victime.

Un tanar cazut in zapada pe strada Rodnei din municipiul Bistrita, i-a atras atentia unui jandarm aflat in timpul liber care trecea prin acea zona.  In dupa-masa zilei de sambata, 19 ianuarie a.c., un jandarm aflat in timpul liber a zarit pe una din strazile municipiului Bistrita, 5 tineri care se aflau sub influenta unor substante halucinogene necunoscute. Dintre acestia unul zacea inconstient in zapada.

 Dupa ce a verificat starea acestuia si a celorlalti 4 tineri, jandarmul a solicitat interventia colegilor aflati in serviciu. Unul dintre tineri avea asupra sa si un plic cu o substanta vegetala necunoscuta.

Cercetarile vor fi continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de consum, respectiv detinere de droguri de risc pentru consum propriu, fara drept, conform prevederilor, legii nr 143 din 2000, privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri, art. 4 si a legii nr. 194 din 2011, privind combaterea operatiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, altele decat cele prevazute de acte normative in vigoare, art. 2, lit. f.

Persoanele in cauza, cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani, au fost conduse la sediul Politiei pentru luarea masurilor legale care se impun.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

 

 

0 comentarii2317 vizualizări21 ianuarie 2019
rss 2.0
rss 2.0