Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 04 Iulie 2020 - 9496 vizitatori azi
La Bistrita fortele M.A.I sunt aproape pentru siguranta cetateanului!

Jandarmii, politistii, pompierii si reprezentantii Centrului Antidrog Bistrita au fost prezenti miercuri 8 mai 2019, in mijlocul a peste 160 de elevi de la doua licee din municipiu. Prezenta reprezentantilor institutiilor Ministerului Afacerilor Interne in unitatile de invatamant se datoreaza debutului campaniei M.A.I. aproape pentru siguranta cetateanului.

         Campania este initiata de catre Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud si reuneste toate institutiile Ministerului Afacerilor Interne de la nivel judetean. Scopul acesteia este cresterea gradului de siguranta prin informarea tinerilor, elevi de liceu cu privire la delincventa juvenila si victimizarea minorilor, din mediul urban si mai ales cel rural, de pe raza judetului.

         Primele activitati au fost desfasurate la Grupul Scolar Forestier si la Liceul Tehnologic Agricol, la care au participat 165 de elevi din clasele IX-XII.

        In cadrul acestei campanii institutiile partenere prezinta elevilor aspecte de interes privind atributiile si modul de a accede in aceste institutii, prin admiterea la unitatile de invatamant specifice. Ulterior, au loc ateliere de prezentare a autovehiculelor si materialelor specifice fiecarei institutii implicate, pentru o mai buna cunoastere a activitatii acestora.

        Campania se desfasoara pe parcursul acestui an iar partenerii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud in cadrul acestui proiect sunt: Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica Bistrita-Nasaud, Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud, Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bistrita al judetului Bistrita-Nasaud, Inspectoratul Judetean de Politie Bistrita-Nasaud, Centrul de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog Bistrita-Nasaud si Serviciul Judetean Anticoruptie Bistrita-Nasaud.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2065 vizualizări08 mai 2019
rss 2.0
rss 2.0