Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 04 Iulie 2020 - 5146 vizitatori azi
In penitenciar, dupa ce a fost condamnat la inchisoare pentru trafic de droguri.

La data de 15 mai a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Tribunalul Vrancea, impotriva unui tanar de 27 de ani, din Muresenii Bargaului. Acesta a fost condamnat la 3 ani si 20 de zile de inchisoare pentru comiterea infractiunii de trafic de droguri.

 Tanarul a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

Update: la data de 15 mai a.c., barbatul de 61 de ani, din Bistrita, retinut pentru 24 de ore pentru incalcarea masurilor dispuse prin ordinul de protectie a fost prezentat magistratilor care au dispus masura preventiva a controlului  de judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

 

Dosar penal pentru neluarea masurilor de eliminare totala a substantelor si preparatelor periculoase care au devenit deseuri.

         In urma unor controale efectuate, politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au intocmit dosar penal si efectueaza cercetari pentru neluarea masurilor de eliminare totala a substantelor si preparatelor periculoase care au devenit deseuri.

 

Astfel, la data de 15 mai a.c., politistii au constatat faptul ca o societate comerciala cu sediul in Dumitra, administrata de un barbat de 55 de ani, din Cepari, detinea in vederea comercializarii produse de protectia plantelor cu termenul de valabilitate expirat. Au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor 31 de plicuri cu astfel de substante.

 

Cercetarile continua de catre politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase.

 

0 comentarii2093 vizualizări16 mai 2019
rss 2.0
rss 2.0