Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 16 Ianuarie 2021 - 3872 vizitatori azi
Cu viata mea apar viata.

1.In data de 03 iunie 2011, in municipiul Bistrita se vor desfasura concursurile cercurilor tehnico-aplicative de elevi "Prietenii pompierilor " si cu tematica de protectie civila "Cu viata mea apar viata".

            Competitia este organizata de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud in colaborare cu Inspectoratul Judetean Scolar si se va desfasura incepand cu ora 09.00 pe baza sportiva a Colegiului National "Liviu Rebreanu".

            La aceasta activitate vor participa 21 de echipe reprezentand licee si scoli generale din judet . In total competitia va aduna la start 150 de elevi.

 

2. In data de 05 iunie 2011 incepand cu ora  08.00, pe baza sportiva a Colegiului National "Liviu Rebreanu" din Bistrita, se va desfasura faza judeteana a "Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare si private pentru situatii de urgenta".

            Activitatea este organizata de  Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud.

            La aceasta competitie vor participa 16 echipe reprezentand serviciile voluntare pentru situatii de urgenta ale primariilor si serviciile private pentru situatii de urgenta din judet.

 

                                                    Ofiter cu Relatiile Publice

                               Maior

                         Vasile Trifan

1 comentariu2177 vizualizări01 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0