Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 07 Martie 2021 - 14330 vizitatori azi
Saber Guardian - Exercitii de evacuare medicala MEDEVAC.

Cei treizeci de militari din Brigada 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", care parcurg Cursul de acordare a primului ajutor (Combat Life Saver Course), organizat la Centrul National de Instruire Intrunita "Getica" din Cincu, alaturi de inca 20 de militari din cadrul structurilor subordonate Brigazii, au exersat joi, 6 iunie, procedura de imbarcare -debarcare si transfer de pacienti catre un elicopter in configuratie si echipare MEDEVAC si catre un elicopter de lupta IAR 330 Puma Socat, apartinand Bazei 71 Aeriene a Fortelor Aeriene Romane din Campia Turzii.


Activitatea a fost condusa de locotenent-colonelul Dinu Stefan Chioralia, medicul sef al Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", sub directa coordonare a medicului sef al Bazei 71 Aeriene "General Emanoil Ionescu", locotenent-colonelul Marius Buiu si al comandantului Escadrilei 713 Elicoptere, capitan comandor George Diveica. 

Activitatile s-au desfasurat in cadrul exercitiului "Wind Spring 19", conexat cu Exercitiul Multinational "Saber Guardian 2019". 

 

 Foto: Moritz Emil, Andreea Muresan, Florin Petrut.

 

 

  Cu respect,

 

  OFITER  CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE AL BRIGAZII 81 MECANIZATA

               "General GRIGORE BALAN" 

  Locotenent 

              Andreea-Maria MURESAN

 

 

0 comentarii3346 vizualizări10 iunie 2019
rss 2.0
rss 2.0