Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 07 Martie 2021 - 14860 vizitatori azi
Ziua de 10 iunie a insemnat startul exercitiilor de antrenament in teren la #SaberGuardian2019.

In cadrul exercitiului, Compania Sprijin Lupta din Batalionul 811 Infanterie "Dej" are misiunea de "a asigura sprijinul prin foc pentru subunitatile de manevra", dupa cum ne spune comandantul subunitatii, locotenentul Cristian Salac.

 De la alegerea si recunoasterea pozitiilor de tragere, pana la executarea misiunilor de foc, artileristii dejeni au executat toti pasii necesari pentru indeplinirea cu succes a obiectivelor stabilite.

 La scurt timp dupa ocuparea pozitiei de tragere si inceperea execitiului, se aude comanda "Trage Sectia 1...". Este comanda data de comandantul Sectiei 1 Tragere, sublocotenent Petruta Ungurasan.

 Petruta a iesit acum cateva luni de pe bancile Scolii de Aplicatie pentru Unitati Spijin de Lupta "Eremia Grigorescu" din Sibiu, iar Execitiul Multinational Saber Guardian 19 este cea mai importanta activitate la care a participat.

 "Consider ca acest exercitiu este o experienta unica care ma va ajuta foarte mult pe viitor, din care pot sa invat numeroase lucruri si unde pot sa aplic toate cunostiintele teoretice pe care le-am asimilat in scoala de aplicatie si academie" ne povesteste tanarul ofiter."

 

  Cu respect,

   OFITER  CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE AL BRIGAZII 81 MECANIZATA

               "General GRIGORE BALAN" 

  Locotenent  Andreea-Maria MURESAN

 

0 comentarii3129 vizualizări11 iunie 2019
rss 2.0
rss 2.0