Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 08 August 2020 - 19422 vizitatori azi
Campania M.A.I aproape pentru siguranta cetateanului continua in taberele din judet.

Jandarmii, politistii, pompierii, reprezentantii Serviciului Judetean Anticoruptie si reprezentantii Centrului Antidrog Bistrita s-au aflat din nou marti 30 iunie 2019, in mijlocul celor aproximativ 200 de elevi, copii si profesori aflati in taberele din statiunea Sangeorz-Bai. (Centrul de Agrement si Centrul Misionar de Tineret)

            Prezenta reprezentantilor institutiilor Ministerului Afacerilor Interne in taberele din judet se datoreaza campaniei M.A.I. aproape pentru siguranta cetateanului care este initiata de catre Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud si reuneste toate institutiile Ministerului Afacerilor Interne de la nivel judetean. Scopul acesteia este cresterea gradului de siguranta prin informarea tinerilor, elevi de liceu cu privire la delincventa juvenila si victimizarea minorilor, din mediul urban si mai ales cel rural, de pe raza judetului. 

        In cadrul acestei campanii institutiile partenere prezinta elevilor aspecte de interes privind atributiile si modul de a accede in aceste institutii, prin admiterea la unitatile de invatamant specifice si sfaturi pentru petrecerea vacantei in conditii de siguranta. Ulterior, au loc ateliere de prezentare a autovehiculelor si materialelor specifice fiecarei institutii implicate, pentru o mai buna cunoastere a activitatii acestora si exercitii demonstrative cu cainii de serviciu ai jandarmilor bistriteni.

        Campania se desfasoara pana la finele acestui an iar partenerii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud in cadrul acestui proiect sunt: Consiliul Judetean prin Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica Bistrita-Nasaud, Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud, Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bistrita al judetului Bistrita-Nasaud, Inspectoratul Judetean de Politie Bistrita-Nasaud, Centrul de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog Bistrita-Nasaud si Serviciul Judetean Anticoruptie Bistrita-Nasaud.

 

 Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

0 comentarii2499 vizualizări31 iulie 2019
rss 2.0
rss 2.0