Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 14 Iulie 2020 - 14142 vizitatori azi
In perioada 1-23 august 2019 se desfasoara activitati specifice de recrutare a rezervistilor voluntari.

Ministerul Apararii Nationale, prin intermediul Centrului Militar Judetean Bistrita-Nasaud, desfasoara activitati de recrutare si selectie a candidatilor pentru posturile de rezervisti voluntari (ofiteri, maistri militari, subofiteri, soldati/gradati). Pentru unitatile militare dislocate pe raza judetului Bistrita-Nasaud sunt disponibile un numar de 115 functii de soldati/gradati rezervisti voluntari.

 In perioada 1-23 august 2019 se desfasoara activitati specifice de recrutare a rezervistilor voluntari.

Cei interesati de aceste posturi se vor prezenta la sediul Centrului Militar Judetean Bistrita-Nasaud unde vor fi informati cu privire la etapele pe care le presupune procesul de recrutare si selectie a rezervistilor voluntari cat si despre programul de instruire initiala (daca este cazul). De asemenea, candidatii fara pregatire militara vor fi consiliati in ceea ce priveste exprimarea optiunilor, in sensul orientarii catre armele/serviciile si specialitatile militare pentru care acestia prezinta aptitudini.
La inscriere, cetatenii care doresc sa indeplineasca serviciul militar in calitate de rezervist voluntar vor completa o cerere de inscriere si vor avea asupra lor urmatoarele documente:
a) actul de identitate, in original si in copie;
b) certificatul de cazier judiciar, eliberat cu maxim sase luni inainte de data depunerii;
c) acte de studii si alte documente care atesta alte competente dobandite, in original si in copie;
d) permisul de conducere, in original si in copie, daca este cazul, pentru candidatii fara pregatire militara, daca indeplinirea atributiilor postului pentru care candideaza presupune conducerea tehnicii specifice;
e) livretul militar, in original si in copie, daca este cazul, numai pentru cei care detin calitatea de rezervist.


Pentru mai multe delalii va puteti adresa Centrului Militar Judetean Bistrita-Nasaud situat in Bistrita, B-dul Republicii Nr. 3-5 sau la tel. 0263211271.

0 comentarii2366 vizualizări05 august 2019
rss 2.0
rss 2.0