Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
73 de tineri s-au inscris pana acum pentru admiterea la scolile militare de subofiteri de jandarmi.

Cei interesati mai au la dispozitie doar 11 zile pentru a-si depune cererile. Cererile de inscriere se depun la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud pana la data de 15 noiembrie 2019, pentru scolile militare de subofiteri la care examenul de admitere va fi organizat in ianuarie 2020.

Dosarul complet trebuie depus pana la data de 12 decembrie a.c..

Unitatile de invatamant care pregatesc viitorii subofiteri jandarmi au scos la concurs un numar de 360 de locuri la cele doua scoli de subofiteri. (Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi "Petru Rares" - Falticeni - 170  locuri Jandarmeria Romana -  din care 5 locuri IGAv si 15 locuri S.I.E., respectiv Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" - Dragasani - 190 locuri Jandarmeria Romana - din care 5 locuri IGAv si 35 locuri S.I.E.).

La ambele unitati de invatamant postliceal cate 3 locuri sunt pentru romi, respectiv cate doua pentru minoritati. 

Probele eliminatorii sunt vizita medicala, testul psihologic si probele de aptitudini fizice. Perioada in care se va efectua vizita medicala si testul psihologic va fi stabilita dupa finalizarea perioadei de inscriere.

Tematica si bibliografia de concurs, etapele de inscriere a candidatilor si planificarea probelor de concurs se afiseaza pe site-ul oficial al fiecarei unitati de invatamant.

Examenul se va desfasura in perioada 10-23 ianuarie 2020 (seria de elevi februarie-decembrie 2020).

        Informatii suplimentare se pot obtine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud - Biroul Resurse Umane sau pe site-ul institutiei: www.jandarmeriabistrita.ro.

 

 

           Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

0 comentarii2968 vizualizări04 noiembrie 2019




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0