Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 27 Februarie 2020 - 8386 vizitatori azi
S-au batut in seara de Ajun si acum au primit cadou cate un...dosar penal!

In Ajunul Craciunului, jandarmii Plutonului Beclean, care se aflau intr-o actiune de patrulare, au intervenit la Figa, unde trei tineri au intrat cu forta intr-o cabana. Pe fondul unor conflicte mai vechi, acestia au fortat usa si au intrat in cabana. In momentul in care au fost intrebati cine i-a invitat, cei trei au inceput sa-i loveasca pe cei aflati inauntru. O tanara a fost lovita in zona capului si a gatului, iar altul a suferit lovituri pe toata suprafata corpului, fiind lovit cu pumnii si picioarele de catre cei trei agresori. La un moment dat conflictul s-a mutat in curte, unde a fost distrus si gardul care imprejmuia curtea cabanei.

          Cand au vazut ca una dintre victime suna la 112, agresorii au fugit de la fata locului. La sosirea jandarmilor cei trei agresori nu se mai aflau in zona, iar victimele le-au oferit toate detaliile necesare identificarii. Unul dintre agresori a fost prins la cateva minute, fiind ascuns pe aleile dintre cabane, ceilalti au fost identificati ulterior de catre jandarmi.

          Pe numele celor trei tineri, de 18, respectiv 20 de ani, jandarmii au intocmit actele de sesizare pentru infractiunile: lovire sau alte violente (art. 193 Cod Penal), distrugere (art. 253 Cod Penal), respectiv violare de domiciliu (art. 224 Cod Penal)

          Documentele vor fi inaintate Politiei Orasului Beclean, pentru continuarea cercetarilor.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

 

0 comentarii1652 vizualizări28 decembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0