Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 15 Iulie 2020 - 24502 vizitatori azi
START INSTRUCTIE IN 2020 - la Brigada 81 Mecanizata General Grigore Balan.

Anul de instructie 2020 la Brigada 81 Mecanizata "General Grigore Balan" s-a deschis oficial luni, 13 ianuarie 2020, cu o ceremonie militara la care a participat comandantul Diviziei 4 Infanterie "GEMINA", generalul maior doctor Virgil-Ovidiu Pop,  militarii din cadrul comandamentului
brigazii, a subunitatilor de brigada, a Batalionului 812 Infanterie "Bistrita" si a Batalionului 405 Sprijin Logistic "Nasaud".


Dupa primirea raportului, trecerea in revista a formatiei si salutul Drapelelor de Lupta, toti cei prezenti au intonat Imnul National al Romaniei, intr-un cadru solemn.


In continuare, a fost oficiat serviciul religios, urmat de cuvantul loctiitorului comandantului Brigazii 81 Mecanizata, colonel doctor Ioan-Marian Cristurean care a subliniat realizarile si modul de indeplinirile a sarcinilor si misiunilor incredintate Brigazii 81 Mecanizata in anul de instructie 2019 si a evidentiat obiectivele de instructie pentru acest an.

In alocutiunea sa, comandantul Diviziei 4 Infanterie "GEMINA", generalul maior doctor Virgil-Ovidiu Pop a felicitat personalul din brigada pentru rezultatele foarte bune obtinute in anul 2019, subliniind faptul ca anul de instructie 2020 va fi un an al provocarilor, efectivele marii unitati
fiind implicate intr-o serie de activitati de pregatire complexe in parteneriat cu aliatii.

In incheierea cuvantului sau, a urat succes militarilor in noul an de instructie, mentionand ca obiectivele si standardele de performanta atinse trebuie mentinute la un nivel ridicat.

Activitatea s-a incheiat cu defilarea efectivelor.


TEXT SI FOTO: Andreea Maria Muresan 

 


   Cu respect,

   OFITER  CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE AL BRIGAZII 81 MECANIZATA
                "General GRIGORE BALAN"
           Capitan
                    Andreea-Maria MURESAN

0 comentarii2198 vizualizări14 ianuarie 2020
rss 2.0
rss 2.0