Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 04 Aprilie 2020 - 10654 vizitatori azi
Sedinta de prezentare a bilantului pe anul 2019 la Penitenciarul Bistrita.

Miercuri, 22.01.2020, la sediul Penitenciarului Bistrita, a avut loc sedinta de prezentare a bilantului pe anul 2019. La eveniment, alaturi de personalul penitenciarului, au participat reprezentanti din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor si ai institutiilor publice reprezentative de la nivel local.

Pe parcursul anului 2019, Penitenciarul Bistrita, ca institutie a statului implicata activ in procesul aplicarii legii in materia executarii pedepselor, a dispus masuri pentru implementarea prevederilor atat pe directia aplicarii dispozitiilor executional-penale, cat si pe directia aplicarii instrumentelor destinate reintegrarii sociale a detinutilor.

           Privita in ansamblu, activitatea Penitenciarului Bistrita in anul 2019 s-a desfasurat in bune conditii, cu respectarea normelor legale in vigoare si cu realizari importante.

In anul 2020, vor continua demersurile pentru asigurarea unui mediu custodial sanatos, respectarea drepturilor fundamentale ale individului, dar si diversificarea activitatilor educationale, psihosociale, de instruire scolara si formare profesionala care sa faciliteze incluziunea socio-profesionala a persoanelor condamnate la o pedeapsa privativa de libertate.

Raportul anual al activitatii Penitenciarului Bistrita este disponibil pe pagina de internet dedicata unitatii noastre, la urmatorul link:

http://anp.gov.ro/penitenciarul-bistrita/informatii-de-interes-public/bilanturi-anuale/bilant-2019

 

Comisar sef de politie penitenciara Cosmin PARAUAN 

Purtator de cuvant 

 

 

0 comentarii1498 vizualizări23 ianuarie 2020
rss 2.0
rss 2.0