Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 02 Aprilie 2020 - 2386 vizitatori azi
Jandarmii bistriteni - masuri de ordine publica la partida de handbal dintre Romania si Danemarca .

Jandarmii bistriteni vor asigura duminica, 26 ianuarie a.c., masurile de ordine publica pe timpul desfasurarii partidei de handbal feminin dintre echipele C.S. Gloria 2018 Bistrita-Nasaud si Odense Handbold-Danemarca. Partida de handbal se va disputa incepand cu ora 18.00, la Sala Polivalenta din municipiul Bistrita.

             Pentru ca toti cei care vor participa la aceasta partida sa fie in siguranta, jandarmii vor fi prezenti in imediata apropiere a salii, precum si pe traseele de deplasare ale suporterilor, cu scopul prevenirii aparitiei unor incidente ce ar putea afecta climatul de ordine si siguranta publica.

              Accesul spectatorilor in sala se va face incepand cu ora 17.00, iar pentru a evita aglomeratia la intrare, Jandarmeria recomanda suporterilor sa vina din timp la sala, incepand cu ora deschiderii portilor de acces.

               De asemenea jandarmii solicita suporterilor sa manifeste intelegere fata de masurile de ordine stabilite si sa raspunda cu solicitudine indicatiilor fortelor de ordine, pentru ca aceasta competitie sa se desfasoare in conditii de siguranta. Totodata, Jandarmeria recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

 

0 comentarii1526 vizualizări25 ianuarie 2020
rss 2.0
rss 2.0