Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 04 Iulie 2020 - 2914 vizitatori azi
Sanctiuni de peste 6.000 de lei aplicate de jandarmi in ultimele zile.

Jandarmii au sanctionat contraventional mai multe abateri de la legislatia legala in vigoare, in municipiul Bistrita si in localitatile Nasaud, Beclean si Singeorz-Bai. Au fost aplicate sanctiuni pentru: apelarea in mod nejustificat la mila publicului, adresarea de cuvinte si expresii jignitoare, fumatul in loc nepermis,  provocarea unor scandaluri, tulburarea ordinii publice, refuzul declinarii identitatii in fata agentului constatator, aruncarea de resturi menajere in alte locuri decat cele special amenajate si consumul de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat.

Totalul amenzilor se ridica la  6.400 lei, iar abaterile constatate sunt prevazute de Legea nr. 61 din 1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, respectiv Legea nr. 349 din 2002, pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun. 

 

           Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii1673 vizualizări27 ianuarie 2020
rss 2.0
rss 2.0