Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Actiuni preventive pe linie piscicola si privind respectarea regimului silvic.

Jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere si Interventie Beclean au executat  duminica, 23 februarie, actiuni specifice pe linia prevenirii si combaterii faptelor antisociale la regimul piscicol. Actiunile s-au desfasurat pe malul raului Sieu si Somes, pe raza localitatilor Beclean, Sasarm, Cociu, Sintereag, Branistea, Reteag si Chirales.

        Au fost aplicate mai multe sanctiuni, astfel: patru avertismente scrise pentru pescuit fara permis vizat la zi, respectiv o amenda de 300 de lei, pentru pescuit fara permis. (pescarul detinea permis de pescuit, dar era eliberat pentru o alta zona decat cea in care a fost surprins in timpul controlului)

        Aceste actiuni au fost organizate in cooperare cu reprezentantii A.J.V.P.S. Bistrita-Nasaud.

       Totodata, la acest sfarsit de saptamana pe raza judetului, jandarmii au mai aplicat sanctiuni in valoare de 4.550 lei pentru abateri constatate la regimul silvic (taieri de arbori din fondul forestier, transport de material lemnos fara documente legale), respectiv, abateri privind respectarea normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice (provocarea unor scandaluri, cersetorie, atragerea unor persoane de sex opus in vederea intretinerii de raporturi sexuale, adresarea de injurii, tulburarea ordinii publice, fumat in loc nepermis, refuz de legitimare, respectiv caine periculos fara lesa in spatiul public).            

 


           Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii3017 vizualizări24 februarie 2020




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0