Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 03 Iulie 2020 - 15678 vizitatori azi
Conflict spontan aplanat de jandarmi la Sarata!

            Aseara, in jurul orei 21.30, jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita au fost solicitati sa intervina la aplanarea unui conflict in Cartierul Sarata.

             Ajunsi la fata locului, jandarmii au constatat faptul ca acesta a izbucnit pe fondul unor nemultumiri ale unor persoane domiciliate in Gherla,  fata de un grup de aproximativ 20 de persoane din Sarata, in legatura cu o presupusa fapta de furt, jandarmii luand masuri imediate de impiedicare a producerii unui conflict iminent.

             Ulterior, acestia au constatat faptul ca inainte de solicitarea intrerventiei s-au produs mai multe fapte antisociale, motiv pentru care cele sapte persoane domiciliate in Gherla, au fost conduse la sediul Politiei, dintre acestea, trei fiind sanctionate pentru abateri de la legea nr. 61 din 1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

              Astfel, jandarmii i-au sanctionat pe Leustean C. de 35 de ani, si pe Ciprian C. de 34 de ani cu cate 200 de lei amenda fiecare, pentru adresarea de cuvinte si expresii jignitoare iar pe Severian L. de 43 de ani, cu 500 de lei amenda pentru constituirea unui grup mai mare de trei persoane in vederea savarsirii de actiuni ilicite.

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN 

0 comentarii2107 vizualizări15 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0