Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 02 Aprilie 2020 - 16262 vizitatori azi
Produse de ingrijire personala si ustensile de bucatarie sustrase dintr-un hipermarket din Beclean.

Jandarmii din cadrul Plutonului Beclean au intocmit actele de sesizare pe numele a doi tineri de 21, respectiv 17 ani, care au sustras mai multe produse de pe rafturile unui supermarket. Acestia au intentionat sa iasa din incinta magazinului, trecand de casele de marcat, fara sa achite produsele luate de pe rafturi.

        Ca urmare, jandarmii au intocmit pe numele acestora actele de sesizare pentru infractiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care au fost inaintate Politiei orasului Beclean, pentru continuarea cercetarilor.

        De asemenea, la acest sfarsit de saptamana jandarmii au aplicat sanctiuni in valoare de 4.900 de lei pentru abateri de la legislatia legala in vigoare, cum ar fi: adresarea de cuvinte si expresii jignitoare, tulburarea ordinii publice, provocarea unor scandaluri,  atragerea de persoane de sex opus, pentru obtinerea de foloase materiale, cersetorie si consum de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat.

 

           Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii882 vizualizări09 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0