Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 06 Iulie 2020 - 13016 vizitatori azi
Primele sanctiuni aplicate de jandarmi pentru nerespectarea Ordonantei Militare nr. 1 din 17 martie 2020.

Jandarmii bistriteni au constatat vineri, 20 martie 2020, doua cazuri de nerespectare a prevederilor Ordonantei Militare nr. 1 din 17 martie 2020, privind unele masuri de prima urgenta care privesc aglomerarile de persoane si circulatia transfrontaliera a unor bunuri. Astfel, in timpul unei actiuni specifice de patrulare pe raza municipiului Bistrita, jandarmii Detasamentului 1 Mobil, au identificat doi barbati, care consumau bauturi alcoolice in exteriorul unor locatii de alimentatie publica, chiar daca aceastea erau inchise. 

         Ca urmare, acestia au fost sanctionati cu cate 100 de lei amenda, fiecare.

          Jandarmeria informeaza pe toti cei interesati, faptul ca in conformitate cu prevederile Ordonantei Militare nr. 1 din 17 martie 2020, privind unele masuri de prima urgenta care privesc aglomerarile de persoane si circulatia transfrontaliera a unor bunuri, art. 1, alin. 1, "se suspenda activitatea de servire si consum a bauturilor alcoolice si nealcoolice, organizate de restaurante, hoteluri, cafenele, sau alte localuri publice, in spatiile destinate acestui scop, din interiorul sau exteriorul locatiei".   

 

           Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

0 comentarii1806 vizualizări21 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0