Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 11578 vizitatori azi
SUTE DE PERSOANE VERIFICATE DE POLITISTI SI JANDARMI IN MUNICIPIUL BISTRITA.

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud au actionat in sistem integrat, impreuna cu jandarmi si militari, pentru a se asigura de faptul ca sunt respectate toate masurile dispuse prin ordonantele militare si care au ca scop prevenirea raspandirii CoVid-19.

 Controalele au fost desfasurate in municipiul Bistrita, in zona garii, autogarii, a unor supermarketuri, pietelor, dar si in zona unor magazine cu materiale de constructii.

 Cu ocazia actiunilor desfasurate, au fost verificate peste 700 de persoane, iar in cele mai multe cazuri cei legitimati si-au putut justifica prezenta in afara locuintei si au avut asupra lor documentele necesare.

 Au existat insa si cazuri pentru care cei verificati nu au putut justifica deplasarea in afara locuintei, fiind astfel aplicate 43 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 60.000 de lei. Exemplificam cazul unui tanar din Reteag care nu avea asupra sa documentele necesare si a incercat sa-si justifice prezenta intr-un supermarket din municipiul Bistrita, de unde a cumparat 2 energizante.

 La actiuni au participat 31 de politisti din cadrul serviciilor de Ordine Publica, Investigarea Criminalitatii Economice, Actiuni Speciale si Investigatii Criminale, 8 jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi "Gelu Voievod" si militari din cadrul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN".

0 comentarii1862 vizualizări09 aprilie 2020
rss 2.0
rss 2.0