Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 11096 vizitatori azi
Actiuni ale jandarmilor bistriteni in piete.

In ultimele 24 de ore, jandarmii au executat mai multe actiuni de verificare privind circulatia persoanelor in afara locuintei sau gospodariei, in zona pietelor. Au fost verificati comerciantii si producatorii agricoli aflati in pietele agroalimentare.

         Conform masurilor adoptate pe timpul starii de urgenta, acestia sunt obligati sa adopte masuri de protectie impotriva raspandirii COVID-19, respectiv sa poarte manusi si masti. De asemenea, pe langa masurile de preventie COVID-19, au fost verificate si documentele aferente legalitatii activitatii de comercializare a produselor expuse spre vanzare.

        In acaeasta perioada jandarmii sunt angrenati in misiuni de prevenire COVID 19,  misiuni de paza si protectie la centrele de carantinare, in patrule mixte cu politia si militari din cadrul Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan" dar si in patrule independente de jandarmi - pentru verificari la domiciliu ale persoanelor izolate, respectiv a masurii privind circulatia persoanelor in afara locuintei sau gospodariei.

        In ultimele 24 de ore au fost aplicate 9 sanctiuni in valoare de 30.000 de lei.

          

               Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

 

0 comentarii1918 vizualizări15 aprilie 2020
rss 2.0
rss 2.0