Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 12320 vizitatori azi
Sanctiuni de peste 140.000 de lei aplicate de jandarmi.

Sanctiuni de peste 140.000 de lei aplicate de jandarmi pentru nerespectarea masurii privind circulatia persoanelor in afara locuintei in perioada sarbatorilor si de aproape 6.000 de lei numai pentru provocarea unor scandaluri si tulburarea ordinii publice

        In perioada sarbatorilor, majoritatea bistritenilor au stiut sa petreaca in liniste dar au existat si exceptii. In ultimele zile, jandarmii au intervenit pentru aplanarea unor scandaluri pe raza municipiului Bistrita. Ca urmare, in zilele de sarbatoare sanctiunile aplicate pentru tulburarea ordinii publice, adresarea de cuvinte si expresii jignitoare, respectiv pentru provocarea unor scandaluri si consum de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat se ridica la 5.800 de lei.

          De asemenea, pe perioada sarbatorilor au continuat misiunile de paza si protectie la centrele de carantinare, respectiv actiunile privind verificarea persoanelor, pentru prevenirea raspandirii virusului COVID-19.

            Jandarmii au verificat pe toata perioada sarbatorilor persoanele aflate in izolare la domiciliu si au desfasurat misiuni pentru verificarea modului de respectare a prevederilor Ordonantei Militare nr. 3, privind circulatia persoanelor in afara locuintei sau gospodariei. Numai pe aceasta linie au fost aplicate  pe perioada sarbatorilor 86 de sanctiuni contraventionale in valoare de 142.400 de lei.

 

               Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

0 comentarii2030 vizualizări21 aprilie 2020
rss 2.0
rss 2.0