Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 11806 vizitatori azi
Schimbare de comanda la Brigada 81 Mecanizata.

Activitatea a fost condusa de seful Statului Major al Fortelor Terestre, generalul maior Iulian Berdila. In prezenta comandantului Diviziei 4 Infanterie "GEMINA", generalul maior dr. Dorin Blaiu si a reprezentantilor autoritatilor publice locale, loctiitorul comandantului Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", colonelul dr. Ioan-Marian Cristurean a predat comanda si Drapelul de lupta colonelului dr. Cornel-Traian Scurt.

   In semn de respect si recunoastere a meritelor si profesionalismului de care a dat dovada pe parcursul celor douazeci de ani de cariera in cadrul brigazii, timp in care a indeplinit numeroase functii, colonelul dr. Ioan-Marian Cristurean a primit un steag de identificare si o placheta din partea militarilor din comandamentul brigazii.

 

***

 

Noul comandat al marii unitati, colonelul dr. Cornel-Traian Scurt este absolvent al Scolii Militare de Ofiteri Activi "Nicolae Balcescu" si al Academiei de Inalte Studii Militare, specializarea Arme Intrunite, iar pe parcursul celor 29 de ani de cariera a parcurs toate treptele ierarhiei militare, dobandind o experienta vasta in conducerea fortelor. 

 Este veteran al teatrelor de operatii, cu doua misiuni in Afganistan, executate alaturi de Soimii Carpatilor, pe care i-a comandat cu mandrie in perioada 2009-2016.

 Incepand cu luna octombrie 2017, pana in prezent, a indeplinit functia de loctiitor al  comandantului Brigazii 282 Blindate "Unirea Principatelor".

 

 

Cu respect, Andreea Muresan

 

0 comentarii2037 vizualizări02 mai 2020
rss 2.0
rss 2.0