Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 11964 vizitatori azi
Injurii si expresii jignitoare adresate casierelor de la Trezoreria din Sangeorz-Bai.

Jandarmul care asigura masurile de paza si protectie institutionala la Trezoreria orasului Sangeorz-Bai a intervenit pentru aplanarea unui scandal provocat de un barbat care nu a respectat masurile de distantare sociala si de protectie a persoanelor in incinta institutiei. Acesta dorea sa isi achite taxele cat mai repede, fara a pastra distanta regulamentara, ba mai mult, fara a purta masca de protectie. In momentul in care i s-a atras atentia cu privire la acest aspect, barbatul a devenit recalcitrant si i-a adresat cuvinte si expresii jignitoare casierelor aflate in serviciu.  Jandarmul aflat in serviciu a intervenit pentru aplanarea scandalului provocat iar barbatul in cauza a fost sanctionat cu 1.000 de lei amenda, pentru adresarea de cuvinte si expresii jignitoare.

Va rugam respectati recomandarile autoritatilor in ceea ce priveste masurile de distantare sociala care sunt necesare pentru evitarea raspandirii imbolnavirilor!

 

 Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii1764 vizualizări05 mai 2020
rss 2.0
rss 2.0