Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 25 Februarie 2021 - 19750 vizitatori azi
Caine periculos lasat nesupravegheat de catre proprietar - acesta a fost identificat si sanctionat.

Proprietarul unui caine a fost sanctionat de jandarmii din cadrul Detasamentului 1 Mobil Bistrita, dupa ce mai multi trecatori au semnalat prin intermediul 112, faptul ca patrupedul se afla nesupravegheat pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Bistrita. Avand in vedere faptul ca animalul era destul de agitat si latra sau alerga in incercarea de a-i musca pe cei care treceau prin zona, a fost solicitata interventia jandarmilor la fata locului.

        Ajunsi in zona jandarmii l-au identificat pe cel caruia ii apartine cainele si l-au sanctionat cu 500 de lei amenda pentru lasarea in libertate a acestuia.

      Proprietarii de animale trebuie sa cunoasca faptul ca in conformitate cu  legea nr. 61 din 1991 repubicata, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice "lasarea in libertate ori fara supraveghere a animalelor care pot reprezenta un pericol pentru persoane sau bunuri", constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 100 la 500 lei amenda.  

 

 

                           Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii2345 vizualizări11 iunie 2020
rss 2.0
rss 2.0