Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 20 Iunie 2021 - 14587
Call Center "Speak to Me"(Vorbeste cu mine).

Tribunalul Bistrita-Nasaud aduce la cunostinta publica faptul ca incepand cu data de 1 iunie 2011 Tribunalul si Judecatoria Bistrita sunt beneficiarii serviciului Call Center "Speak to Me"(Vorbeste cu mine), menit sa faciliteze accesul persoanelor interesate la informatii de interes public. Aplicatia constituie o alternativa la informatia oferita pana in prezent prin accesarea site-ului http://noulportal.just.ro, persoanele interesate putand opta pentru informare la una dintre cele doua modalitati: cea informatica si cea telefonica, aceasta din urma prin utilizarea serviciului Call Center.

          Informatiile pot fi obtinute printr-un singur apel telefonic, de oriunde, de pe orice telefon fix sau mobil, la numarul 0264-207.975, numar cu tarif normal.

          Prin implementarea acestei aplicatii se urmareste imbunatatirea modalitatilor de comunicare catre persoanele interesate a unor informatii utile privind activitatea instantei, sistemul furnizand doua categorii de informatii:

1. informatii legate de dosare, cum ar fi ultimul termen de judecata, solutia pronuntata la ultima sedinta de judecata, date care se preiau automat din aplicatia de evidenta electronica a dosarelor Ecris instante v4, chiar din momentul introducerii lor.

2. informatii privind ajutorul public judiciar, taxele judiciare de timbru, depunerea actelor la dosar, studiul dosarelor, legalizarea sau investirea cu formula executorie, eliberarea certificatelor si a copiilor de pe acte sau informatii privind programul si organizarea instantei.

Acest serviciu constituie primul Call Center cu generare dinamica a vocii in limba romana, programul fiind initiat in premiera de catre Curtea de Apel Cluj pentru instantele judecatoresti din raza de activitate a acesteia.

                 Judecator delegat,                                                    Consilier,

PETRISOR ALEXANDRU-DORIN                           CEUCA IOANA-DANA

 

 Pentru orice alte detalii, va stam la dispozitie, asigurandu-va de solicitudinea noastra.

  420178  Bistrita, str. Alba-Iulia, nr.1, Jud. Bistrita-Nasaud;

tel: +40-(0)263-213528; fax: +40-(0)263-231509

E-mail: tribunalul-bistritanasaud-info@just.ro

1 comentariu2632 vizualizări23 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0