Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 10770 vizitatori azi
Ampla actiune punctuala a jandarmilor.

Marti, 23 iunie a.c., jandarmii au executat o ampla actiune punctuala de verificare a celor care nu poarta masca de protectie conform reglementarilor legale in vigoare, in stare de alerta.

         Actiunea a avut loc in mai multe localitati de pe Valea Somesului si au fost verificate 321 de persoane din 45 de localitati, aflate in 165 de locatii. Au fost aplicate in total 32 de sanctiuni: amenzi in valoare de 2000 lei, respectiv 27 de avertismente scrise, pentru nerespectarea masurii privind purtarea mastilor de protectie. In principal actiunea a fost un cu caracter preventiv si mai putin axata pe aplicarea de amenzi, astfel fiind aplicate cu preponderenta avertismente scrise.

          Locuitorii judetului trebuie sa inteleaga ca respectarea acestei masuri este importanta pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2. Astfel, pentru a evita cresterea numarului de infectari si a imbolnaririi cu virusul SAR-COV-2, trebuie respectate cu strictete prevederile legale in vigoare pentru protejarea dumneavoastra si a celor dragi.

          Astfel de actiuni vor fi organizate si in alte zone ale judetului pentru prevenirea imbolnavirilor cu noul Coronavirus.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii2310 vizualizări24 iunie 2020
rss 2.0
rss 2.0