Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 12094 vizitatori azi
Actiunile jandarmilor de verificare a respectarii masurilor privind prevenirea raspandirii virusului COVID-19.

Miercuri, 24 iunie a.c., jandarmii bistriteni au continuat actiunile de verificare a celor care nu poarta masca de protectie conform reglementarilor legale in vigoare, in stare de alerta. De aceasta data au fost verificate si liniile de transport in comun 2 si 13, Viisoara respectiv Subcetate.

         Au fost aplicate amenzi in valoare de 2.000 lei si un avertisment scris pentru nerespectarea masurii privind purtarea mastilor de protectie.

          Totodata, actiunile de verificare au vizat si societati comerciale de pe raza localitatilor Sarata si Viisoara. Astfel, au fost verificate 8 societati comerciale din care 6 magazine si 2 statii de alimentare cu carburanti, fiind aplicate 12 sanctiuni pentru nerespectarea masurii privind purtarea mastilor de protectie. Valoarea acestora se ridica la 2.000 de lei.

          Locuitorii judetului trebuie sa fie constienti ca respectarea acestei masuri este importanta pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2. Astfel, pentru a evita cresterea numarului de infectari si a imbolnaririi cu virusul SAR-COV-2, trebuie respectate cu strictete prevederile legale in vigoare pentru protejarea dumneavoastra si a celor dragi.

          Astfel de actiuni vor mai fi organizate pentru prevenirea imbolnavirilor cu noul Coronavirus.

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii2408 vizualizări25 iunie 2020
rss 2.0
rss 2.0