Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 25 Octombrie 2020 - 2484 vizitatori azi
Organizatorul unui eveniment privat a fost sanctionat de jandarmi.

Duminica, 28 iunie a.c. jandarmii bistriteni au intervenit la un local public unde se afla in desfasurare un eveniment privat in spatiu deschis, la care nu se respectase numarul maxim de 50 de persoane, conform prevederilor legale in vigoare.

        Jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita au aplicat o sanctiune de 3.000 de lei persoanei care a organizat evenimentul si nu a tinut cont de prevederile legale in vigoare pentru perioada starii de alerta, numarul de persoane depasind cu 30 fata de totalul maxim admis.

        Persoanele interesate de organizarea unui eveniment privat trebuie sa tina cont de faptul ca in conformitate cu Hotararea nr. 476 din 2020 privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei si masurile care se aplica pe durata acesteia pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, anexa nr 3, art. 1, pct. 11 se interzice participarea la evenimente private in spatii deschise, cu exceptia celor care se desfasoara cu participarea a cel mult 50 de persoane si cu respectarea regulilor de distantare fizica. 

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

 

0 comentarii1995 vizualizări29 iunie 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0