Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 06 Martie 2021 - 5762 vizitatori azi
Tanar ratacit, gasit de jandarmii, pompierii si politistii.

Asta noapte un tanar plecat intr-o plimbare cu atv-ul - a fost la un pas sa alunece intr-o rapa si s-a ratacit iar jandarmii, pompierii si politistii au pornit in cautarea lui.   Aseara, un tanar de 24 de ani din orasul Nasaud a pornit intr-o plimbare cu un atv, dar aceasta s-a transformat intr-o adevarata aventura. Tanarul a pornit inspre o locatie neclara, ca urmare la un moment dat a ajuns la marginea unei rape, in care era sa alunece cu tot cu atv-ul pe care il conducea. Din fericire acolo a ajuns doar atv-ul. Speriat, tanarul si-a continuat drumul inspre casa, pe jos. Fiind deja intuneric nu a mai stiut clar unde se afla si a sunat la Numarul Unic pentru Apeluri de Urgenta 112, pentru a solicita sprijinul autoritatilor. Pe urmele acestuia au pornit jandarmi, pompieri si politisti, iar datorita localizarii oferite prin GPS de catre dispeceratele celor trei institutii, tanarul a fost gasit in mai putin de o ora, in zona Valea Caselor, din orasul Nasaud, la aproximativ 5 km de casa. Din fericire acesta nu a necesitat acordarea de ingrijiri medicale, fiind doar putin speriat.

          Operatiunea de cautare, a dovedit inca odata daca mai era nevoie, ca o colaborare foarte buna intre institutii da rezultate optime in timpul executarii misiunilor. Cautarea acestui tanar ar fi durat mult mai mult daca nu ar fi existat GPS-urile din dotarea dispeceratelor institutiilor implicate (Jandarmerie - I.S.U. - Politie), care ajuta la o localizare imediata si exacta a unei persoane ratacite.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii2394 vizualizări30 iunie 2020
rss 2.0
rss 2.0