Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 10 August 2020 - 15358 vizitatori azi
Exercitiu de cooperare cu forte si mijloace in teren la o trecere peste calea ferata in localitatea Ilva Mica.

In data de 23 iunie  2011, incepand cu ora 12.10, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud, organizeaza si desfasoara un exercitiu de cooperare cu forte si mijloace in teren la o trecere peste calea ferata in localitatea Ilva Mica.

Etapele exercitiului sunt urmatoarele:

1.     Interventia la un accident rutier cu victime produs la trecerea de nivel peste calea ferata;

2.     Interventia la un incendiu produs la locomotiva trenului;

3.     Activarea Planului Rosu de Interventie (asigurarea unui raspuns coordonat in cazul producerii unui eveniment cu victime multiple).

Pentru buna desfasurare a exercitiului, participa si urmatoarele forte:  Inspectoratul de Politie al judetului Bistrita-Nasaud, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, Spitalul de Urgenta Bistrita Nasaud - UPU SMURD,  SAJ  BN, Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al localitatii Ilva Mica, Serviciul Probleme Speciale al Regionalei CFR Cluj, Gara CFR Ilava Mica, lucratori CFR, Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta ale localitatilor Ilva Mica , Feldru si Singeorz Bai.

                                                                                            

 

  OFITER CU RELATIILE PUBLICE

  Maior

 Trifan Vasile

0 comentarii2114 vizualizări23 iunie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0