Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 460 vizitatori azi
Portofel gasit de jandarmi - restituit proprietarului in mai putin de o ora jumatate.

Un barbat din municipiul Bistrita si-a pierdut portofelul plin cu bani si acte, aseara in jurul orei 21.30. Jandarmii din cadrul Detasamentului 1 Mobil care se aflau in misiune in zona complexului comercial din strada Calea Moldovei, l-au gasit si au trecut la identificarea proprietarului. Astfel, jandarmii au intrat in unitatea fast-food din imediata apropiere si in prezenta persoanei care asigura masurile de paza, s-a trecut intr-un proces verbal continutul exact al portofelului. In interior se gaseau 6 carduri, suma de 451 lei, respectiv cartea de identitate si permisul auto a proprietarului.

          Intre timp, cel in cauza continuandu-si cumparaturile la un alt magazin din acelasi complex, a realizat faptul ca nu are cu ce sa achite produsele si s-a intors la locul unde l-a folosit ultima data. Jandarmii in prezenta personalului care asigura masurile de paza la fast-food-ul din complexul comercial, i-au inmanat portofelul cu tot ceea ce era in interior iar bucuria barbatului a fost de nedescris. Acesta le-a multumit jandarmilor pentru corectitudine si a afirmat ca si-a mai pierdut portofelul si in urma cu aproximativ 6 luni, dar nu l-a mai gasit, cel mai costisitor lucru fiind refacerea tuturor documentelor pe care le pierduse odata cu acesta.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii2296 vizualizări09 iulie 2020
rss 2.0
rss 2.0