Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 02 Martie 2021 - 290 vizitatori azi
Donatiile din partea jandarmilor au ajuns miercuri la beneficiari.

Trei familii cu 12, 10 respectiv 8 copii au acum un motiv in plus de bucurie: acestea fiind sprijinite de oamenii legii!

        In cadrul campaniei organizate saptamana trecuta, jandarmii bistriteni au ales sa salveze vieti prin donarea de sange la Centrul de Transfuzii Sanguine Bistrita-Nasaud, din strada Nicolae Balcescu 11 A. Bonurile valorice primite in urma actului de donare de sange au fost folosite pentru sprijinirea unor familii care au avut de suferit in urma inundatiilor care s-au produs de curand in localitatea Rodna.

             Cu ajutorul acestor bonuri au fost achizitionate produse de stricta necesitate in valoare de peste 1.500 de lei, dar si dulciuri pentru copiii familiilor care au primit sprijinul jandarmilor. Este vorba despre 3 familii din Rodna care au 12, 10, respectiv 8 copii, unul dintre barbati fiind imobilizat la pat. Trei dintre cei mai mici membri ai acestor familii sunt chiar unii dintre cei care au fost salvati din ape de catre jandarmii montani Rodna, la inundatiile din 23 iunie a.c.

           "Sa va dea Dumnezeu sanatate multa, va multumim ca v-ati gandit la noi!"- acestea au fost cuvintele de multumire pentru jandarmii care astazi le-au oferit produsele achizitionate special pentru acestia.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii2331 vizualizări22 iulie 2020
rss 2.0
rss 2.0