Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 03 Iulie 2020 - 15822 vizitatori azi
Jandarmeria si Politia Locala-actiune de evacuare a persoanelor fara adapost.

La data de 22.06.2011, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud si ale Politiei Locale a municipiului Bistrita, au organizat si executat o actiune pentru depistarea persoanelor cu domiciliul in alte localitati, stabilite pe raza municipiului Bistrita fara forme legale.

In urma acestei actiuni a fost depistat un autor al unui furt din locuinta comis pe raza judetului Mures, au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 450 lei, iar persoanele in cauza au fost indrumate catre localitatile de domiciliu. In aceleasi imprejurari au fost depistate si 3 persoane care desi au domiciliul in municipiu, au fost evacuate datorita retrocedarii imobilelor proprietarilor de drept. Acestea din urma au fost conduse la Directia Municipala de Servicii Sociale Bistrita.

In ultima perioada, tot mai multe persoane din judetele limitrofe, indeosebi de etnie roma, si-au stabilit tabere improvizate in zonele adiacente municipiului Bistrita.

 

 

  Ptr.Ofiter specialist informare, relatii publice si cu publicul

                                 Capitan

                                             Florian SARARU 

0 comentarii1806 vizualizări23 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0