Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 3822 vizitatori azi
Tanar depistat cu pliculete ce contineau "sare de baie" .

Nu mai putin de 14 pliculete care contineau o substanta alba cristalizata au fost gasite de catre jandarmi asupra unui tanar de 20 de ani din municipiul Bistrita. Acesta se afla duminica noaptea, in jurul orei 00.10, impreuna cu mai multi tineri intr-un spatiu de joaca pentru copii, iar la aparitia echipajului de Jandarmerie, acestia au devenit agitati si au incercat sa paraseasca zona.

          Jandarmii au intervenit pentru prinderea acestora iar asupra unuia dintre tineri au fost gasite 14 pliculete din plastic transparent ce contineau o substanta alba cristalizata susceptibila a fi o subtanta cu efecte psihoactive.

           Dupa identificarea persoanei respective, tanarul a recunoscut faptul ca detine pentru consum propriu, 14 plicuri continand o substanta cunoscuta sub denumirea "sare de baie".

          Avand suspiciunea rezonabila ca substantele descoperite asupra tanarului fac parte din categoria produselor psihoactive, acestea au fost indisponibilizate si predate organelor de urmarire penala  impreuna cu actele de sesizare, in vederea continuarii cercetarilor.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii1568 vizualizări07 septembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0