Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 8902 vizitatori azi
Barbat aflat in stare de ebrietate - imobilizat de catre jandarmi si trecatori.

Jandarmii din cadrul Detasamentului 1 Mobil Bistrita, aflati luni seara in jurul orei 21.00, intr-o actiune de patrulare in municipiul Bistrita, in zona strazilor Imparatul Traian-Garii, au intervenit pentru imobilizarea unui barbat care se afla la volanul unui autoturism, desi se afla in stare avansata de ebrietate. De acest aspect s-au convins mai multi cetateni care au relatat faptul ca masina condusa de cel in cauza, a lovit un autoturism parcat regulamentar, a acrosat un copac, dupa care si-a continuat deplasarea pe trotuar.

          Apreciem spiritul civic al tinerilor care au reusit sa il opreasca. Gestul lor este unul laudabil avand in vedere faptul ca barbatul punea in pericol trecatorii, printre acestia aflandu-se mai multi copii aflati la plimbare cu parintii. Jandarmii l-au imobilizat pe barbatul de 53 de ani si au solicitat la fata locului prezenta Politiei Rutiere, pentru a lua masurile care se impun.

            Dupa sosirea politistilor acestuia i-a fost masurata alcoolemia care era de 1,24 mg/l alcool pur in aerul expirat. Ulterior barbatul a fost condus de catre politisti la U.P.U., pentru recoltarea de probe biologice.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

0 comentarii1414 vizualizări22 septembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0