Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 3356 vizitatori azi
Jandarmii continua verificarile privind respectarea masurilor de limitare a raspandirii infectiilor cu Sars-Cov-2.

Intrucat numarul de cazuri noi confirmate este in continua crestere se impune instituirea unor noi masuri de limitare a raspandarii infectiilor cu Sars-Cov-2 la nivelul spatiilor si activitatilor unde exista risc mare de infectare pe raza judetului Bistrita-Nasaud. Astfel, jandarmii executa zilnic misiuni de verificare a respectarii masurilor stabilite la nivelul judetului, conform Hotararii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud, nr. 13 din 05.08.2020.

         Cetatenii trebuie sa cunoasca faptul ca este instituita obligativitatea purtarii mastii de protectie, astfel incat sa acopere nasul si gura, pentru toate persoanele de pe raza administrativ-teritoriala a judetului, care au implinit varsta de 5 ani, in spatiile publice deschise in care exista aglomerari de persoane, respectiv: piete, targuri, oboare (piete agroalimentare, targuri de produse traditionale, targuri de masini, vanzare de produse in aer liber si alte asemenea). Totodata, aceste masuri trebuie respectate in continuare pentru siguranta dumneavoastra si in statii de autobuz, de autocar, pe peroanele garilor si autogarilor, respectiv pe platformele industriale.

         Zilnic, jandarmii sunt prezenti si in zona unitatilor de invatamant, a pietelor, statiilor mijloacelor de transport in comun si a magazinelor, iar pana in data de 4 octombrie a.c., jandarmii asigura masurile de ordine publica si la activitatea promotionala Expo Bistrita, care se desfasoara pe Pietonalul Liviu Rebreanu.

          Numai in ultimele 24 de ore au fost aplicate 17 sanctiuni in valoare de 4.650 lei, fiind verificate un numar de 20 de locatii. Abaterile sanctionate sunt legate de lipsa purtarii mastii de protectie, lipsa supravegherii animalelor si cersetorie.

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

 

0 comentarii1330 vizualizări02 octombrie 2020
rss 2.0
rss 2.0