Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 28 Februarie 2021 - 23600 vizitatori azi
Inca un jandarm a donat plasma, pentru a sprijini medicii in vindecarea bolnavilor.

Maior Coman Ionel s-a infectat la finele lunii octombrie si a manifestat forma usoara a bolii. A ramas in izolare la domiciliu timp de 14 zile. La randul sau, a fost intrebat daca doreste sa doneze plasma, dupa vindecare. A acceptat pentru ca are o familie si s-a gandit la toti cei care au facut forma grava a acestei boli. Pentru ca este un om altruist, a ales fara sa stea pe ganduri sa doneze plasma, tocmai pentru a veni in sprijinul celor bolnavi.

          Jandarmul ii sfatuieste pe toti cei care s-au vindecat de Covid-19, sa ii urmeze exemplul si sa doneze plasma. Sunt foarte multi oameni care au nevoie urgenta de acest produs sanguin atat de necesar celor care sunt depistati pozitiv si care sufera de formele grave ale bolii.

           Mr. Coman Ionel, este incadrat la Compartimentul Marketing si Achizitii din cadrul Jandarmeriei bistritene si este al treilea jandarm care dupa vindecare a donat plasma, ceilalti doi donatori din cadrul inspectoratului fiind incadrati la Postul de Jandarmi Montan Piatra-Fintinele.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii1316 vizualizări24 noiembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0