Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 28 Martie 2024 - 14587
Jandarmii montani Colibita care au executat verificari in zona.

Au iesit din zona carantinata a municipiului Bistrita pe motiv ca au de aprovizionat bunicii si au ajuns la Colibita pentru sedinte foto sau pentru apa de izvor. Minivacanta de care au beneficiat bistritenii a dat idei unora dintre acestia cu privire la petrecerea acestor zile libere tocmai la Colibita.

        Jandarmii montani Colibita care au executat verificari in zona, au intalnit in cursul zilei de ieri mai multe persoane care aveau domiciliul in municipiul Bistrita si care se aflau la plimbare in zona lacului. Astfel, doua dintre persoane au fost depistate in timp ce realizau fotografii la o terasa aflata pe malul lacului. Acestea mentionasera pe declaratia pe proprie raspundere faptul ca deplasarea a fost realizata cu scopul asistentei unor persoane varstnice.

          Alte doua persoane erau prezente in zona Soimu de unde se aprovizionau cu apa de izvor, motivand faptul ca cea din oras nu este buna, in declaratie fiind mentionat faptul ca se deplaseaza pentru asigurarea de bunuri care acopera necesitatile de baza ale persoanelor.

          Numai in cursul zilei de ieri jandarmii montani Colibita au aplicat 16 sanctiuni, astfel: 4 amenzi in valoare totala de 4.000 de lei pentru iesirea din zona carantinata fara motiv intemeiat, respectiv 12 avertismente scrise pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala.

          Actiuni de acest gen se vor desfasura in zona si pe tot parcursul acestei zile.

 

          Precizam faptul ca pe perioada carantinei pentru prevenirea si limitarea imbolnavirilor, aprovizionarea cu bunuri de stricta necesitate trebuie realizata in imediata apropiere a domiciliului fara a mai intra sau a iesi in/din zona carantinata.

0 comentarii3052 vizualizări01 decembrie 2020




rss 2.0
rss 2.0