Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 28 Februarie 2021 - 23978 vizitatori azi
Colonel (r) Grigorita Barbos - ceremonial militar la trecerea in rezerva.

Vineri, 04 decembrie 2020 a fost organizat la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud un ceremonial militar cu ocazia inaintarii in grad si a trecerii in rezerva a comandantului Detasamentului 1 Jandarmi Mobil Bistrita - colonel (r) Grigorita Barbos.

        Cu o vechime de peste 27 de ani in structuri militare, respectiv peste 15 ani in functia de comandant al Detasamentului 1 Mobil Bistrita, colonel (r) Grigorita Barbos s-a distins prin modul de executare a misiunilor, prin rezultatele deosebite obtinute in indeplinirea atributiilor de serviciu, pregatirea profesionala si un comportament demn indiferent de situatie.

        "Am incercat intotdeauna sa imi castig respectul nu sa il impun" - mai spune omul care a condus Detasamentul 1 Mobil Bistrita, timp de peste 15 ani.

        In cadrul aceluiasi ceremonial, a trecut in rezerva si unul dintre camarazii sai din cadrul Detasamentului 1 Jandarmi Mobil Bistrita: plt. adj. sef Florea Radu. Dupa o indelungata perioada in care au slujit tara, astazi inspectorul sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud - col. Furnea Florin le-a multumit pentru efortul depus in toti acesti ani, pentru dedicarea de care au dat dovada pe timpul activitatii in cadrul institutiei si le-a transmis un ultim ordin: "O pensie cat mai lunga, sanatate si liniste alaturi de familie!"

         La comanda Detasamentului 1 Jandarmi Mobil Bistrita a fost imputernicit pentru o perioada de 6 luni lt. Uzoni Cosmin. Acesta a absolvit cursurile Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, arma Jandarmi in anul 2016, iar din anul 2017 este incadrat la Detasamentul 1 Jandarmi Mobil Bistrita.

0 comentarii1456 vizualizări05 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0