Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 23 Aprilie 2021 - 14587
Grupuri de tineri care nu aveau domiciliul in zona, au iesit la plimbare, ignorand prevederile legale.

Cativa tineri din Salva, Bistrita si din Prundu-Bargaului au tinut neaparat sa faca o plimbare la Colibita in aceasta noapte si s-au intalnit cu jandarmii. Jandarmii montani Colibita care se aflau in aceasta noapte intr-o actiune de patrulare pe raza statiunii, au intalnit mai multe grupuri de tineri care nu aveau domiciliul in zona dar au iesit la plimbare, ignorand prevederile legale in vigoare.

         Pe parcursul noptii jandarmii au identificat un grup de tineri din Salva, care au tinut sa admire lacul Colibita chiar daca acesta era invaluit de o ceata densa.

         Alte persoane din Prundu-Bargaului si Bistrita care nu au respectat restrictiile de libera circulatie in intervalul 23.00-05.00, au fost depistate de catre jandarmii montani la Colibita in aceasta noapte.

        Au fost aplicate in total 12 sanctiuni in valoare totala de 2.700 de lei, astfel: 4 amenzi in valoare de 2.500 de lei - pentru nerespectarea restrictiilor de libera circulatie, respectiv o amenda de 200 de lei si 7 avertismente scrise pentru nerespectarea restrictiilor de libera circulatie, pentru savarsirea de gesturi obscene si pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala.

        Cei surprinsi de oamenii legii fara declaratie, au afirmat ca nu cunosteau aceasta prevedere legala.

 

         Jandarmeria informeaza ca in conformitate cu prevederile legale in vigoare este permisa circulatia persoanelor in intervalul mai sus precizat doar pentru anumite motive, sanctiunile prevazute de lege fiind cuprinse intre 500 si 2.500 de lei.

         Va informam ca pentru verificarea motivului deplasarii in interes profesional, persoanele sunt obligate sa prezinte la cererea personalului autoritatilor abilitate, legitimatia de serviciu sau adeverinta eliberata de angajator. Pentru verificarea motivului deplasarii in interes personal, persoanele sunt obligate sa prezinte la cererea personalului autoritatilor abilitate, o declaratie pe proprie raspundere, completata in prealabil pentru fiecare persoana.

            Va recomandam tuturor sa evitati in aceasta perioada aglomeratiile si intalnirile cu prietenii sau cu membrii familiei cu care nu locuiti in aceeasi gospodarie, pentru a limita raspandirea infectiilor si pentru evita imbolnavirile in randul celor dragi.

            Actiuni de acest gen se vor desfasura in toate localitatile judetului, pana la incetarea masurilor restrictive.

0 comentarii1428 vizualizări13 decembrie 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0