Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 07 Aprilie 2020 - 15010 vizitatori azi
Bistrita-locul I la Turneul de fotbal interpenitenciare - "Cupa Vest".

 Echipa de fotbal a persoanelor private de libertate aflate in custodia Penitenciarului Bistrita a reusit sa se intoarca cu locul I de la Turneul de fotbal interpenitenciare - "Cupa Vest", eveniment desfasurat vineri, 01.07.2011, pe terenul de fotbal al Penitenciarului Arad.

Aflat la a cincea editie, evenimentul sportiv a fost organizat de Penitenciarul Arad, cu participarea reprezentativelor persoanelor private de libertate din penitenciarele Arad, Oradea, Satu Mare, Drobeta Turnu Severin, Deva, Timisoara si Bistrita.

Cei sapte jucatori ai echipei care au reprezentat unitatea noastra s-au impus in fata echipelor Penitenciarului Satu Mare si a Penitenciarului Arad, cu scorurile de 3-1, respectiv 1-0, obtinand apoi si victoria din finala turneului, in urma meciului disputat cu echipa Penitenciarului Drobeta Turnu Severin (scor 1-0). Totodata, unul dintre jucatorii echipei reprezentative a unitatii noastre a obtinut si trofeul de "Cel mai bun jucator" al turneului de fotbal.

Stimuland spiritul competitiv, dar in acelasi timp promovand fair-play-ul, organizarea acestor manifestari sportive isi propune sa amplifice reprezentativitatea mesajului recuperativ al pedepsei privative de libertate la nivelul comunitatii, alaturi de dezvoltarea unor comportamente prosociale, autonome si responsabile.

Pentru informatii suplimentare desemnam ca persoana de contact pe subinspector de penitenciare Laura Opris, purtator de cuvant, telefon 0263/238.175, fax 0263/234.439, mobil 0741/ 265.809, e-mail lopris@dgp.ro.

 

 

PURTATOR DE CUVANT

PENITENCIARUL BISTRITA

Inspector de penitenciare

LAURA OPRIS

 

 

0 comentarii1708 vizualizări04 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0