Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 28 Martie 2024 - 14587
Actiuni dedicate protectiei mediului la 171 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane.

Pana acum un an, la inceputul primaverii, ne aflam in mijlocul cetatenilor pentru a sarbatori impreuna. Realitatea are acum o alta dimensiune, una a distantarii fizice, a precautiei dar si a grijii fata de cei apropiati. Ca urmare, in acest an ne-am indreptat atentia inspre protejarea mediului inconjurator.

  Miercuri 01 aprilie 2021 am ales sa plantam molizi in zona Aluneasa, sub indrumarea specialistilor din cadrul Directiei Silvice Bistrita-Nasaud, alaturi de profesorii si elevii clasei a X a - profil Protectia Mediului, din cadrul Liceului cu Program Sportiv Bistrita. La activitate au fost prezenti 30 de jandarmi care au plantat peste 1.500 de puieti de molid.

  Campania a fost initiata la nivel national cu prilejul sarbatoririi, in data de 3 aprilie, a 171 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane. Activitatea s-a desfasurat in parteneriat si cu sprijinul Directiei Silvice Bistrita-Nasaud, care a oferit cu titlu gratuit molizii plantati in aceasta zi.

  Actiunea a avut ca scop incurajarea plantarii arborilor si asigurarea protectiei si conservarii fondului silvic si a mediului inconjurator. Credem in puterea exemplului si ca impreuna putem face mai mult pentru protejarea naturii si pentru a contribui la imbunatatirea vietii.

0 comentarii2975 vizualizări02 aprilie 2021




rss 2.0
rss 2.0