Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 07 Aprilie 2020 - 15360 vizitatori azi
50 de amenzi neachitate = 874 de ore de munca!

Instantele de judecata au stabilit, in primele 6 luni ale acestui an, in urma demersurilor efectuate de catre consilierul juridic al Jandarmeriei bistritene, cpt. Florian Sararu, ca un numar de 50 de sanctiuni contraventionale, sa fie transformate in ore de munca in folosul comunitatii. Suma acestora se ridica la 15.680 lei, iar pentru acestea instanta a hotarat efectuarea de catre cei in cauza, a 874 de ore de munca in folosul comunitatii.

                      Majoritatea sanctiunilor in cauza sunt legate de nerespectarea prevederilor legii nr. 61 din 1991, republicata, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice (cersetorie, prostitutie, tulburarea linstii publice, etc.).

 

           Informatii de background

          Comparativ cu ultimele 6 luni ale anului trecut, aceste actiuni au crescut.

          In perioada de referinta, au existat un numar de 30 de cereri, pentru 72 de amenzi neachitate in valoare de 14.700 de lei, amenzi care au fost transformate cu ajutorul instantei in 798 de ore de munca in folosul comunitatii.

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

                              Lt.Georgeta CASVAN 

0 comentarii1890 vizualizări12 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0