Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 15 August 2022 - 14587
De Boboteaza, jandarmii bistriteni asigura masuri de ordine si siguranta publica.

Efective de ordine publica din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud vor fi angrenate joi 06 ianuarie a.c., in misiuni de asigurare si mentinere a climatului de ordine si siguranta publica si pentru verificarea respectarii masurilor sanitare specifice pentru prevenirea si limitarea imbolnavirilor cu virusul SARS-Cov-2.         

Masurile de ordine publica vor fi asigurate in zona lacasurilor de cult din Bistrita, Nasaud, Beclean, Sangeorz-Bai precum si in localitatile Rodna, Piatra-Fantanele si Stramba, pe perioada desfasurarii manifestarilor religioase organizate cu ocazia sarbatoririi  Botezului Domnului.   

        Jandarmii vor actiona pentru prevenirea si combaterea oricaror fapte care aduc atingere normelor de convietuire sociala, pe timpul slujbelor la lacasurile de cult din aria de competenta, in zona de distribuire a apei sfintite, pentru asigurarea conditiilor optime de desfasurare a activitatilor religioase, in vederea prevenirii aglomerarilor de persoane sau a altor incidente.  


             Jandarmeria Bistrita-Nasaud transmite participantilor urmatoarele recomandari:
  - sa respecte masurile sanitare specifice pentru prevenirea si limitarea imbolnavirilor cu virusul SARS-Cov-2 prin purtarea mastii de protectie in zonele aglomerate, distantarea fizica fata de alte persoane, dezinfectarea mainilor;     

- sa manifeste calm si intelegere fata de masurile stabilite de organizatori;     

- sa respecte indicatiile fortelor de ordine prezente la fata locului;     

- sa acorde atentie sporita bunurilor personale.

0 comentarii2548 vizualizări05 ianuarie 2022
rss 2.0
rss 2.0