Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Anonimus la sinagoga.

Joi, 28 iulie 2011, incepand cu ora 18.00, pe scena Sinagogii din Bistrita, trupa de teatru "ANONIMUS" va oferi o reprezentatie a piesei "PE ALOCURI" -  dupa un scenariu realizat de Camelia Toma, avandu-i ca protagonisti pe cei 9 membri ai trupei de teatru a persoanelor private de libertate din custodia Penitenciarului Bistrita. De asemenea, evenimentul se bucura de prezenta unor invitati speciali, Andrei Irini si Andreea Vlad - dansatori ai clubului Floris Bistrita.

Piesa este pusa in scena cu aportul Asociatiei Argument Bistrita, reprezentata prin Camelia Toma, in calitate de regizor, si Ana Toma, in calitate de scenograf. Nu in ultimul rand, reprezentatia prinde viata si datorita bunavointei d-lui Gavril Tarmure, care pune locatia spectacolului la dispozitia organizatorilor.

Exprimarea prin arta reprezinta o modalitate de implicare a persoanelor din detentie in activitati menite sa dezvolte un comportament prosocial, o responsabilitate a activitatilor de grup, in care scopul comun sa primeze celui personal.

Accesul la aceasta manifestare va fi permis tuturor persoanelor dornice sa vada ca, in arta, talentul nu cunoaste limite si ingradiri, iar piesa, personajele, scena, dar si spectatorii ofera cadrul si prilejul oportun de transfigurare, de exprimare libera si "evadare" temporara din conditia de persoana privata de libertate.

Pentru informatii suplimentare desemnam ca persoana de contact pe inspector de penitenciare Laura Opris, purtator de cuvant, telefon 0263/238.175, fax 0263/234.439, mobil 0741/ 265.809, e-mail lopris@dgp.ro.

 

 

PURTATOR DE CUVANT

PENITENCIARUL BISTRITA

Inspector de penitenciare

LAURA OPRIS

0 comentarii2870 vizualizări27 iulie 2011




rss 2.0
rss 2.0