Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 25 Februarie 2021 - 3906 vizitatori azi
Primul ajutor acordat de un jandarm in Pasul Rotunda!

Un jandarm aflat in timpul liber a ajutat doi tineri care au suferit un accident de masina in apropiere de Pasul Rotunda. La acest sfarsit de saptamana, plutonier major Vasile Larionesi din cadrul Sectiei de Jandarmi Statiune Balneara Sargeorz-Bai, se afla intr-o excursie in zona montana si se indrepta spre Pasul Rotunda, cand la un moment dat pe drumul de acces inpre zona mentionata, a constatat ca o masina de teren intrase intr-un molid, din cauza unui derapaj. Jandarmul a verificat mai intai care este starea pasagerilor, in masina aflandu-se doi tineri. Roxana N. de 18 ani, a necesitat ingrijirea unei rani superficiale la bratul stang, Daniel G. de 27 de ani aflandu-se in afara oricarui pericol, a refuzat interventia ambulantei. Ca urmare jandarmul i-a ajutat pe cei doi tineri sa ajunga la Cabana Rizea, autoturismul de teren fiindu-le tractat de o remorca pana acolo.

        Ulterior, plutonierul major Vasile Larionesi, a anuntat politistii Postului de Politie din comuna Sant, despre cazul din Pasul Rotunda.

         Cei doi tineri sunt domiciliati in Podul Coseni, comuna Cosna, respectiv Dealul Floreni, comuna Dorna Candrenilor, judetul Suceava.

 

  Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

2 commentarii3409 vizualizări01 august 2011
rss 2.0
rss 2.0