Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 2556 vizitatori azi
Au furat capacele de la canal iar acum au...dosar penal! Contraventie repetata devenita infractiune!

In aceasta noapte, in jurul orei 00.30, jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita, aflati intr-o actiune de patrulare in municipiu, au vazut doi tineri aflati la intersectia strazilor Caraiman si Zefirului, care in miez de noapte carau ceva cu ajutorul unui carucior acoperit cu o folie. Cand s-au apropiat, jandarmii au descoperit ca cei doi, transportau doua capace de canal pe care le-au sustras din imediata apropiere a locului in care au fost depistati. (str. Caraiman, in fata imobilului cu nr. 21)

                Lui Paul R. de 30 de ani, din Lupeni, judet Hunedoara si lui F.M. de 16 ani din sat Crainimat, judet Bistrita Nasaud, li s-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale, pentru infractiunea de furt calificat, conform art. 209, al. 1, lit. a, e, g, Cod Penal.

                 Conform prevederilor Codului Penal, art. 209, al. 1, lit. a, e si g, "furtul calificat, savarsit de doua sau mai multe persoane, intr-un loc public, pe timpul noptii...se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 15 ani." 

 Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 


 Marti, 2 august a.c., jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita care se aflau intr-o actiune de patrulare, au surprins-o pe Lucica B. in parcarea unui hipermarket din municipiu, in timp ce apela la mila publicului.

          Imediat dupa legitimare si identificare, jandarmii au constatat faptul ca femeia avea 15 sanctiuni pentru acelasi tip de abatere, niciuna insa nefiind achitata.

          Pe numele acesteia s-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru infractiunea de cersetorie, conform art. 326 Cod Penal.

          Lucica B. provine din Medgidia, judetul Constanta, dar locuieste fara forme legale in Cartierul Viisoara, judetul Bistrita Nasaud.

          Conform prevederilor Codului Penal, art. 326, "fapta persoanei care, avand capacitatea de a munci, apeleaza in mod repetat la mila publicului, cerand ajutor material, se pedepseste cu inchisoare de la o luna la trei ani."

 

  Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

0 comentarii2352 vizualizări03 august 2011
rss 2.0
rss 2.0