Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 18 Mai 2024 - 14587
A demarat o noua sesiune de inscriere la Academia de Politie!

80 de locuri sunt disponibile pentru tinerii dornici sa devina ofiteri de Jandarmerie. Cei interesati trebuie sa cunoasca faptul ca data  limita  de  depunere  a cererilor  de  inscriere este 08 iulie inclusiv.  Acestea se depun exclusiv in  format  electronic, scanat, fisier  tip  PDF, la  adresa  de  e-mail: ru@jandarmeriabistrita.ro.

             Acelasi termen este stabilit si pentru consimtamantul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de catre unitatea de recrutare - daca se solicita de catre candidat.           

          Data  limita  de  depunere  a  dosarelor la sediul I.J.J. Bistrita - Nasaud este 22 iulie 2022, inclusiv.

Tematica si bibliografia, precum si activitatile specifice inscrierii si a probei de verificare a cunostintelor sunt stabilite si planificate prin regulamentul concursului de admitere, disponibil pe pagina oficiala de internet a institutiei de invatamant.

Evaluarea psihologica se realizeaza pana la data de 13 iulie 2022 potrivit planificarii intocmite de catre structurile cu atributii de recrutare (candidatii vor fi anuntati din timp).

Proba eliminatorie de  evaluare  a  performantei  fizice  se  sustine  in  perioada  22-28 august 2022  la  centrul zonal de selectie, respectiv sediul  Scolii  de  Agenti  de  Politie  "Septimiu  Muresan"  Cluj-Napoca.  Repartizarea si planificarea pentru sustinerea probei de evaluare  a  performantei  fizice se realizeaza de catre Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti si sunt aduse la cunostinta candidatilor in timp util, prin postarea pe site-ul oficial al institutiei  de  invatamant, precum si al centrului zonal de selectie.

Proba de evaluare a cunostintelor se  sustine  in  perioada  30-31 august 2022  la  centrul zonal de selectie, respectiv sediul  Scolii  de  Agenti  de  Politie  "Septimiu  Muresan"  Cluj-Napoca.  Repartizarea si planificarea pentru sustinerea probei de evaluare  a  cunostintelor se realizeaza de catre Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti si sunt aduse la cunostinta candidatilor in timp util, prin postarea pe site-ul oficial al institutiei  de  invatamant, precum si al centrului zonal de selectie.

Examinarea medicala pentru candidatii care se incadreaza in numarul de locuri scoase la concursul  de  admitere,  in  ordinea  descrescatoare  a  mediilor  de  admitere, se  realizeaza  in  perioada 06.08 - 29.09.2022, cu trimitere de la unitatea de recrutare.

Taxa de inscriere la concurs  se  achita  de  catre  candidatii  declarati apt psihologic, in perioada 21 - 27.07.2021 (data operatiunii bancare), potrivit precizarilor publicate pe site-ul Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" la sectiunea Admitere.

             Date suplimentare privind conditiile  si  criterii  specifice  de  recrutare, respectiv dosarul de candidat se pot obtine la  sediul  Inspectoratului  de  Jandarmi  Judetean  Bistrita - Nasaud - Biroul Resurse Umane - tel. 0263.239733, int. 24535 sau 24536 si pe pagina web a institutiei noastre: http://www.jandarmeriabistrita.ro/lista-admiteri3.

0 comentarii3262 vizualizări29 iunie 2022




rss 2.0
rss 2.0