Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 04 Martie 2021 - 21422 vizitatori azi
Atentie la ursii din zona turistica Drumul Romanilor din Piatra Fantanele!

       Jandarmii montani din Piatra Fantanele avertizeaza cetatenii care detin cabane in zona, ca de cateva zile un urs da tarcoale animalelor domestice care pasuneaza in apropiere.

        Jandarmii montani au fost contactati pana acum de doi cetateni care sustin ca doua animale au fost atacate si omorate la aproximativ un kilometru distanta de Castelul Dracula, spre Lunca Ilvei, mai exact zonele Tasuleasa, respectiv Obscioare.

       Oamenii legii, s-au deplasat deja la cabanele care sunt situate in zonele mentionate cunoscand faptul ca acolo sunt cazate  grupuri de turisti ce se pot afla in pericol, Drumul Romanilor, fiind un traseu turistic cunoscut si strabatut de cei pasionati de munte. De asemenea au fost informati si rerezentantii institutiilor abilitate despre aceste cazuri pentru a fi luate masurile care se impun.

       Turistii prezenti in zona si cei care intentioneaza ca la acest sfarsit de saptamana sa se deplaseze la Piatra Fantanele, sunt sfatuiti sa fie foarte atenti ce traseu aleg, sa ocoleasca zonele indicate, iar in caz de pericol sa sune imediat la numarul unic pentru apeluri de urgenta 112.

 

 

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

0 comentarii2226 vizualizări03 august 2011
rss 2.0
rss 2.0