Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 04 Martie 2021 - 22694 vizitatori azi
Au campat ilegal pe raza Parcului National Muntii Rodnei!

          Pe parcursul acestei saptamani, jandarmii montani din Rodna au organizat o actiune specifica de patrulare in zona "Valea Lala", unde au constatat ca un grup de persoane a campat ilegal in arealul Parcului National Muntii Rodnei.

         Cele 14 "locuinte" improvizate au fost ridicate de catre persoane care in aceasta perioada se ocupa de culesul ciupercilor si a fructelor de padure, la fata locului fiind campate aproximativ 60 de persoane, (adulti si copii).

          Cei in cauza au fost informati despre acest lucru si au fost avertizati de jandarmii montani ca in termen de 48 de ore, sa demoleze si sa mute corturile respective, in afara ariei protejate de lege, in caz contrar acestia urmand a fi sanctionati de catre organele abilitate, conform prevederilor Legii 49 din 2011, pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 57 din 2007, privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei si faunei salbatice.

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

0 comentarii2240 vizualizări06 august 2011
rss 2.0
rss 2.0